Εικόνα από Σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ για διεθνείς αγορές

Σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ για διεθνείς αγορές

ISBN: 9789608940734
Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης της γνώσης, της τεχνολογίας, της παραγωγής, των καταναλωτικών προτύπων και των αγορών, η σημερινή δυναμική επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει ένα παγκοσμιοποιημένο ανταγωνισμό, τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης της γνώσης, της τεχνολογίας, της παραγωγής, των καταναλωτικών προτύπων και των αγορών, η σημερινή δυναμική επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει ένα παγκοσμιοποιημένο ανταγωνισμό, τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύεται ο τρόπος λήψεως των αποφάσεων διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, ενώ στο δεύτερο μέρος εξετάζονται διεξοδικά οι στρατηγικές προϊόντος, τιμολόγησης, δικτύων διανομής και προβολής και επικοινωνίας για διεθνείς αγορές, καθώς και οι αποφάσεις για την οργάνωση και το στρατηγικό σχεδιασμό μάρκετινγκ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Τέλος, στο παράρτημα του βιβλίου παρατίθεται μια εφαρμογή του συστήματος σε μια συγκεκριμένη μελέτη μικρομεσαίας ελληνικής εξαγωγικής επιχείρησης.+ www.GMMSO3. com Internet e-learning Application Με το βιβλίο ο Καθηγητής και ο φοιτητής αποκτάει πρόσβαση στην e-learning εφαρμογή GMMSO που για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα γεφυρώνει το κενό μεταξύ θεωρίας και επιχειρηματικής πρακτικής. Περιλαμβάνει: -Διασύνδεση από οπουδήποτε μέσω internet -Χρήση πραγματικών δεδομένων Για τον Καθηγητή:

  • e-Φόρμα δημιουργίας Marketing Case Studies εύκολα και γρήγορα με απλά βήματα.
  • Παρακολούθηση προόδου ανά φοιτητή και έλεγχος ολοκλήρωσης εργασίας.
  • Πολύ πρακτική και ρεαλιστική απεικόνιση δεδομένων. • On-line επικοινωνία με τους φοιτητές για διαβούλευση (chat)
  • Φιλικό προς τον χρήστη. Για τον Φοιτητή:
  • Δυνατότητα χρήσης πραγματικών δεδομένων για επίλυση ρεαλιστικών επιχειρηματικών προβλημάτων.
  • Ο φοιτητής μπορεί να αναλύσει την κατάσταση μιας εταιρίας,να επιλέξει αγορές-χώρες για διείσδυση και να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ.
  • Μαθαίνει με απλά βήματα, να συνδυάζει την θεωρία και την εμπειρία για πιο άμεσα αποτελέσματα

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789608940734
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2010
Σελίδες 432