Οδηγός Social Media Marketing

Συγγραφέας: Μαναριώτη Αγάπη
ISBN: 9786185131579
Άνοιξε την επιχείρησή σου στο Facebook και στο Instagram...... Ένα έξυπνο εργαλείο για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Facebook και το Instagram.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-7 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Δείτε βήμα - βήμα πώς να χτίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Facebook και στο instagram

Ανακαλύψτε τα σημεία στα πρέπει να δώσετε  προσοχή, τα σημεία που αξίζει να θυμάστε και τα σημεία που περιέχουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Εμπνευστείτε από επιτυχημένες μελέτες περίπτωσης που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στα social media.

Οργανώστε το πλάνο των δημοσιεύσεών σας και μάθετε ποιό περιεχόμενο θα προσελκύσει το κοινό σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του βιβλίου στο Facebook και μάθετε πρώτοι τις νέες εξελίξεις στο χώρο του social media marketing.

Γίνετε μέλος της ομάδας του βιβλίου και λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας.

  • Διευθύνετε μια επιχείρηση, όπως για παράδειγμα ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, ένα εστιατόριο, ή ένα κατάστημα επίπλων, η οποία θέλετε να έχει μια ισχυρή παρουσία στα social media;
  • Επιθυμείτε να χτίσετε μια στενή σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;
  • Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και θέλετε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας;

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε εσάς που βλέπετε στο ψηφιακό marketing ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά δε γνωρίζετε πώς να τις αξιοποιήσετε. Πρόκειται για ένα πρακτικό εγχειρίδιο που έχει σαν στόχο να σας μυήσει στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, και ιδιαίτερα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Ισορροπώντας ανάμεσα στη στρατηγική σκέψη και την πρακτική εφαρμογή, επιχειρεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποια είναι τα στοιχεία και οι τεχνικές που θα προσελκύσουν το κοινό της επιχείρησής σας, αλλά και να οργανώσετε τη σκέψη σας και να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα και να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131579
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 272