Εικόνα από Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε

Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε

Συγγραφέας: Woods Caspian
ISBN: 9789607745347
Δείτε την ιστοσελίδα του βιβλίου --> www.epanastasi.rosili.gr
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Αν η επιτυχία μιας επιχείρησης ήταν απλώς η εφαρμογή των «δέκα εντολών» της επιχειρηματικότητας, γιατί τις τελευταίες εκατονταετίες όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι εξίσου επιτυχημένες;

Η απλή αλήθεια είναι ότι οι νικητές δεν ακολουθούν τους κανόνες που εμείς οι υπόλοιποι ακολουθούμε επιμελώς. Η επιθυμία τους να προχωρήσουν αντίθετα προς το ρεύμα, να κόψουν δρόμο και να ακολουθήσουν μια απλή διαδικασία στο επιχειρείν, τους κάνει να ξεχωρίζουν, να γίνονται πασίγνωστοι και να έχουν το «επάνω χέρι» στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το βιβλίο «Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε» παίζει τον ρόλο του «συνηγόρου του διαβόλου»! Προσφέρει κάτι πρωτότυπο, κάτι ενάντια στην ενστικτώδη γνώση. Δε θα σου δώσει εύκολες απαντήσεις, δε θα σε κάνει εκατομμυριούχο, δε θα σου βρει ταίρι. Αυτό που θα κάνει είναι να σου ακονίσει το μυαλό και να αφυπνίσει τα ένστικτά σου. Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πολύ προσεχτικά τι θα κάνεις πριν υιοθετήσεις την υπάρχουσα επιχειρηματική πρακτική του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείσαι. Είναι ένα βιβλίο οδηγός, μέσω του οποίου θα μπορέσεις να εντοπίσεις ευκαιρίες, να αποφύγεις παγίδες και να χαράξεις το δικό σου δρόμο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.

Δείτε  την ιστοσελίδα του βιβλίου --> www.epanastasi.rosili.gr

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789607745347
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2014
Σελίδες 256