Βιβλιοπωλείο

Τον Οκτώβριο του 2014, το online βιβλιοπωλείο BusinessBooks επεκτάθηκε σε φυσικό κατάστημα.

Το κατάστημα λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά μακριά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο, στην οδό Μαυρομιχάλη 5.

Αποτελεί το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων και συγκεντρώνει όλη τη γνώση για τις επιχειρήσεις. Στα ράφια του βιβλιοπωλείου μπορείτε να βρείτε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά που καλύπτουν τις κατηγορίες:

-   Μάνατζμεντ

-   Μάρκετινγκ

-   Λογιστική -  Φορολογία

-   Οικονομία

-   Πληροφορική

-   Δίκαιο

-   Αυτοβελτίωση  (προσωπική και επαγγελματική)

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει βιβλία σύγχρονα και ποιοτικά, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers.

Η κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των αναγνωστών καλύπτεται και με το πλήθος ξενόγλωσσων βιβλίων που μπορείτε να ανακαλύψετε στο βιβλιοπωλείο. Οι ξενόγλωσσοι τίτλοι είναι ακαδημαϊκές εκδόσεις των τελευταίων ετών που έχουν σημειώσει επιτυχία στον κλάδο τους.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο και να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποδεχθεί, να σας συμβουλεύσει και να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση.