Εικόνα από Θέματα φορολογικής λογιστικής

Θέματα φορολογικής λογιστικής

Συγγραφέας: Χέβας Δημοσθένης
ISBN: 9789603591306
Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε πολλαπλό κοινό. Ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι ο φοιτητής ή ο επαγγελματίας ο οποίος έχει μία καλή υποδομή στην Λογιστική Επιστήμη....
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε πολλαπλό κοινό. Ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι ο φοιτητής ή ο επαγγελματίας ο οποίος έχει μία καλή υποδομή στην Λογιστική Επιστήμη. Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι το βιβλίο χρησιμοποιήθηκε και από άτομα που είχαν μόνο πολύ βασική λογιστική παιδεία. Για να καλυφθεί αυτό το κενό, προστέθηκαν στο βιβλίο και ορισμένες λυμένες ασκήσεις που καλύπτουν θέματα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής.
Το βιβλίο αυτό μπορεί να χωριστεί σε τέσσερα κυρίως τμήματα. Το πρώτο τμήμα ασχολείται με την Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων. Το δεύτερο τμήμα ασχολείται με την Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων. Σ’ αυτό το τμήμα, υπάρχουν και δύο κεφάλαια τα οποία διαπραγματεύονται τα θέματα της αναβαλλόμενης φορολογίας. Το τρίτο τμήμα ασχολείται με βασικούς Έμμεσους Φόρους. Το τέταρτο τμήμα ασχολείται με τα λογιστικά αρχεία και βιβλία και με τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603591306
Εκδότης Μπένου
Έτος έκδοσης 2017
Εξώφυλλο Μαλακό